Het Centrum
Door: Ron y Loes
Blijf op de hoogte en volg Loes en Ron en Lisa
19 September 2016 | Spanje, Valencia
Lisa liet ons lekker uitslapen en dus zaten we redelijk laat aan het ontbijt.
Daarna zijn we met de stadsbus naar het centrum gereden.
Lisa viel al snel in slaap. we redenlangs de Starbucks waar we natuurlijk eerst wat moesten drinken.
Eerst kwamen we in het winkelgedeelte uit waarna we de weg kwijt raakte. Maar dat was geen ramp, ik scoorde een jack en pet van Valencia CF (de voetbalclub) en Loes scoorde wat leuke kleren bij de Zara.
Na twee uur rond gedoold door de straten van Valencia kwamen we weer in de goede richting van leuke pleintjes en winkeltjes.
Lisa was helemaal gek op de fontein.
Op een afgelegen pleintje waar helemaal geen toeristen waren vonden we een leuk tapas restaurantje. We zaten met een paar locals op het terras. Een klein meisje kwam naar Lisa kijken en begon een heel verhaal te vertellen. Ze werd door haar oma terug geroepen, want ze moest ons met rust laten. Na de carpaccio met Spaanse ham en Dunne velletjes Ananas kwam het meisje weer terug om weer verder te vertellen. Na de Krokketjes, kipspiesje en zalmrolletje wilden we nog een ronde bestellen...maar de keuken was gesloten.
Op de terug weg hebben we maar een croissant meegenomen.
Om vervolgens op de hotelkamer film te kijken zodat Lisa lekker kon gaan slapen.
21 September 2016 - 12:29
Marian En Hein:
Hoi Vakantiegangers
Fijn dat jullie zo genieten.
En dat Lisa het zo goed doet.