Granada - Córdoba
Door: Ron
Blijf op de hoogte en volg Loes en Ron en Lisa
14 Oktober 2017 | Spanje, Córdoba
We hoeven pas om 12.00 uit te checken en omdat we toch pas om 15.00 in Cordoba terecht kunnen konden we het lekker rustig aan doen. Tijdens het ontbijt en vlak voor het uitchecken kwamen we het ouderen stel uit Barcelona weer tegen. Na zo'n 2.5 uur kwamen we midden in het pittoreske centrum van Cordoba aan. Ons knus appartementje ligt in smal straatje in een typisch andalusisch herenhuis met een sfeervolle binnentuin. Na een warm welkom en uitleg hebben we onze spullen weg gezet en zijn eigenlijk vrij snel naar een restaurant om de hoek gegaan. We waren nog net op tijd want de Spanjaarden lunchen tussen 14 en 17. Daarna zijn de restaurants tot 19.30 gesloten. Het was een typisch oud Spaans restaurant met oude gekleurde tegeltje op de vloer en wijnvaten tegen de muur. Het was zo klein alsof je bij de mensen thuis in de huiskamer gaat eten. We hebben vier tapas gegeten en een kannetje Sangria gedronken. Toen we binnen kwamen was het bomvol, maar na het nagerecht waren we de laatste. We hebben gelijk voor maandag gereserveerd.