Gibraltar
Door: Loes
Blijf op de hoogte en volg Loes en Ron en Lisa
23 Oktober 2017 | Gibraltar, Gibraltar
Op sites en boekjes werd gewaarschuwd dat de grenscontrole druk kan zijn. Ook buiten het seizoen dus op tijd vertrekken was het motto.
We hebben bij elkaar een half uur moeten wachten op de controle en toen waren we er.
Snel naar het hotel. Waar snel bleek dat de kamer nog niet klaar was dus na een sanitaire stop het stadje ingelopen.
Lekker toeristisch, en gezellig druk. Gek dat ineens de voertaal engels is.
Iedereen is 2 talig hier maar het spaans lijkt wel een accent te hebben. Want je maakt er vrij weinig van.
We kochten in een winkel water en Fanta en Ron vroeg aan de man waar hij vandaan kwam, het was een echte spanjool. En ik heb het vermoeden dat ze dat bijna allemaal zijn.
Lekker gewinkeld en een nieuwe koffer gekocht aangezien we allemaal nieuwe kleren hebben moeten kopen. ...
Later op de dag naar de apen rots gegaan met de kabelbaan.
De kabelbaan vond Lisa prachtig. De apen niet.
Ik vond het ook niet echt prettig. Die apen zijn brutale apen en het gevaar zit erin dat ze bijten.
Toen Lisa van de schrik bekomen was mocht ze een knuffel aap kopen waar ze vervolgens mee heeft zitten knuffelen.
Het was al laat dus we zijn terug gegaan naar het hotel en nadat ons eigen aapje op bed lag, nou ja ze stond want madam wilde pas na 23.00 gaan slapen hebben we even tv gekeken. Even wat engelse tv voor de afwisseling.
Morgen rijden we weer verder naar malaga!
Het eindpunt, maarrrr we hebben nog een paar dagen!
24 Oktober 2017 - 08:14
Ans En Ben:
Hoi
inderdaad alweer de laatste stop!
Geniet nog van de laatste zonnige dagen in Malaga!!
Groetjes !!