Australia Zoo - Beerwah - Reisverslag uit Noosaville, Australië van Loes en Ron en Lisa Weijers - WaarBenJij.nu Australia Zoo - Beerwah - Reisverslag uit Noosaville, Australië van Loes en Ron en Lisa Weijers - WaarBenJij.nu

Australia Zoo - Beerwah

Door: Ron

Blijf op de hoogte en volg Loes en Ron en Lisa

15 Oktober 2015 | Australië, Noosaville

Op een uurtje rijden van Noosaville ligt Beerwah, waar "The Australian Zoo" ligt. Steve Irwin die vooral bekend is als The Crocodile Hunter heeft dit Park voor zijn dood geopend. In deze dierentuin hebben de dieren de ruimte en je kunt zien dat er goed geïnvesteerd wordt om het park te verbeteren. Overal kom je foto's van Steve tegen. Toen we net aankwamen zijn we meteen naar het Crocoseum gegaan, want de show zou over 1,5uur beginnen en die wilden we niet missen. Het Crocoseum is een klein stadionnetje waar ongeveer 4000 mensen in kunnen. In deze show laten ze eerst papegaaien en bijzondere vogels over je hoofd rondvliegen en daarna lieten ze een aantal giftige slangen zien. Hierna waren de Krokodillen aan de beurt! Ze leggen uit dat je best in de buurt van Krokodillen kunt wonen, maar dat je nooit aan de rand van het water moet komen, want dan doen ze hap hap! Met twee man voeren ze de Croc en laten zien hoe hij reageert. Ze hebben een stellage staan waar ze hem een lekker stukje vlees voorhouden zodat hij uit het water springt. WOOOHOOO!!!
Na de show zijn we de rest van de Zoo gaan bekijken. Doordat het een rustige dag was konden we rustig alles bekijken en hadden we geen last van andere mensen. Nadat we het Australische gedeelte bekeken hadden zijn we met het treintje naar Afrika gereden en via Azië naar de uitgang gelopen.

• 15 Oktober 2015 - 12:45

Carla Van Druten:

Hey Ron en Loes,
    Dat was zeker de moeite waard he, ja wij
    vonden het daar ook geweldig en wat een groot park he!!
    Nog veel plezier fijn dat de Crocs jullie hebben laten gaan!! haha!!
    XX Carla en Antoon.

• 15 Oktober 2015 - 17:38

Hein En Marian:

Hallo Ron en Loes
    Dat is nog al wat 4000 mensen in zo,n zaal.
    En wat een park.
    jullie maken genoeg mee deze vakantie.
    Mooie verhalen weer.
    Zou dan maar niet te ver gaan zwemmen daar.
    groetjes en veel plezier in jullie megahotel.
    groetjes xx

Loes en Ron en Lisa

Na Mexico, Honduras, Guatamala en Belize, Argentinie, Chili en Bolivia en natuurlijk het fantastische Colombia en Australië! Vorig jaar voor het eerst met z'n 3en naar Spanje en dan smaakte naar meer. Dus ook dit jaar naar Spanje al is het wel een andere hoek Reizen wordt omschreven soms als een verslaving. Wij hebben het verslavings virus te pakken. Er zijn nog zoveel mooie plekken te ontdekken!

Actief sinds 02 Juli 2012