Brisbane - Laatste Dag
Door: Ron
Blijf op de hoogte en volg Loes en Ron en Lisa
22 Oktober 2015 | Australië, Airlie Beach
Zooo, het zit er bijna weer op. Vanochtend zijn we vanuit Airlie Beach naar het benauwde maar leuke Brisbane vertrokken. Na het inchecken bij het Meriton zijn we naar een Franse bakker gegaan om een stokbroodje te eten. Later zijn we opzoek gegaan naar een souvenirwinkel, want in de hele vakantie konden we niks vinden. Nu zagen we na de paar winkels een grote winkel die alles had. Die hebben we helemaal leeggeroofd. Om 17.00 hebben we een taxi gepakt om naar Southbank te gaan. We wilden Sushi te eten. Toen we uitstapten begon het een beetje te regenen en te onweren. Toen we nog alleen maar hoefden over te steken begon het harder te regenen. Eenmaal binnen ging het flink te keer, het begon te stormen en de regen goot uit de hemel. Wij zaten gelukkig al droog achter de Sushi-trein. Straks om 0.00 pakken we een taxi naar het vliegveld dat op een halfuurtje rijden ligt. Eerst vliegen we in 16,5 uur via Singapore naar Dubai. Waar we om 12.55 (lokale tijd) zullen landen. Om 14.55 vliegen we verder naar Amsterdam, daar zullen we 7uur en 5 minuten over zullen doen.
Tot snel en nu...Gillend naar Huis!!!